Haberler | ANGİKAD Sınırsız Kadınlar olarak depremzede öğrencilerimiz için çok verimli bir proje gerçekleştirdik

ANGİKAD Sınırsız Kadınlar olarak depremzede öğrencilerimiz için çok verimli bir proje gerçekleştirdik

17/04/2023
ANGİKAD Sınırsız Kadınlar olarak depremzede öğrencilerimiz için çok verimli bir proje gerçekleştirdik

300 depremzede öğrencinin eğitim gördüğü Büyükşehir Anfa İlköğretim Okulu’nda ANGİKAD Sınırsız Kadınlar olarak çok verimli bir proje gerçekleştirdik. İlk olarak okulumuzdaki kütüphaneyi canlandırdık. ANGİKAD üyelerinin mobilya ve kitap, BLIS (Bilkent Laboratory&International School) ve Özel Arı Okulları öğrencilerinin oyuncak ve kitap desteğiyle kütüphane kurulumunu yaptık. Aydın Yayınları tarafından kütüphaneye test kitleri bağışlandı. Ardından veliler için Uzman Klinik Psikolog Elif Efsun Tatar’ın “Deprem Sonrası Çocuk ve Ergenlerde Görülebilecek Zorlayıcı Davranışlar” konulu bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantı sonrasında velilerimize Bel-Pa ve üyelerimizin desteği ile hazırlanan iftar yemeği ve gıda yardımlarının dağıtımını yaptık. Simit Dünyası tarafından öğrencilerimize simit dağıtıldı.
ANGİKAD olarak kadınların çalışma hayatına kazandırılmasına yönelik vizyonumuz doğrultusunda, çalışmak isteyen depremzede kadınlarımız için bir projeyi de okulumuzda başlattık.
Etkinlik sonunda Elif Efsun Tatar hocamıza ve Bel-Pa Yönetim Kurulu Başkanı Ferhan Özkara’ya teşekkür plaketleri Yönetim Kurulu Başkanımız Hande Öztürk tarafından takdim edildi.
Ziyarete ANGİKAD Yönetim Kurulu Başkanımız Hande Öztürk, Başkan Yardımcılarımız Züleyha Özcan ve Nuray Demirer, Genel Sekreterimiz Gözde Diker, Yönetim Kurulu Kurulu Üyelerimiz Ferdiye Erdoğan, Ece Özen Akan, Gülsün Işık Çetin ve üyelerimiz Zerrin Ateş, Lina Miçooğulları Aslaner, Sibel Kılıçarslan Metin, Filiz Yıldırım, İrem İşler, Aslı Azer, Tülin Erden Aydınlar ve Gülay Kaynak katıldı.