Haberler | ANGİKAD’DAN KIZ ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK

ANGİKAD’DAN KIZ ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK

3-4-5/05/2019
ANGİKAD’DAN KIZ ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK

ANGİKAD’DAN KIZ ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK

ANGİKAD TÜRKİYE’NİN FARKLI İLLERİNDEN GELEN ÜNİVERSİTELİ KIZ ÖĞRENCİLERİ  3 GÜNLÜK KAMPA ALDI.

 

ANGİKAD Girişimci İş Kadınları Derneği, bu yıl sekizincisini  düzenlediği Girişimcilik Kampı ile, Türkiye’nin farklı coğrafyalarından misafir ettiği üniversite 4. Sınıf öğrencisi 55 kız öğrenciyi Ankara’da 3 günlük bir kampa aldı. Hayata atılacak bu gençlere farklı bakış açıları kazandırmayı ve onların kişisel  gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen kamp süresince öğrenciler, alanında uzman isimlerin  çok değerli sunumlarına ve paylaşımlarına tanıklık ettiler. 

ANGİKAD Başkanı Aysu Yavuz kampın amacını “ANGİKAD 8. Girişimcilik Kampı ile Türkiye’nin her yerinden pırıl pırıl üniversiteli genç kızlarımızı 3 günlük kampa alırken amacımız, kendilerini ve sahip oldukları gücü keşfetmelerini sağlamak, onları cesaretlendirmekti. Çok güzel farkındalıklar ile aramızdan ayrıldılar, umuyoruz ki her biri kendi hikayesini çok farklı bir bakış açısıyla yazacaktır” sözleri ile ifade etti.

Öğrenciler kamp boyunca çok değerli, iş insanlarından, akademisyenlerden, doktor ve sanatçılardan yine çok değerli bilgiler edindiler. Girişimcilikten, başarı hikayelerine, mülakat yollarından, beden diline, geleceğin mesleklerinden, finansal okur yazarlığa kadar bir çok farklı konu ve konuşmacıların sunumlarının yer aldığı kamp,  tarih, sağlık, spor ve sanata dair pek çok paylaşıma ev sahipliği yaptı. Kampın birinci  gününün  akşamında Tiyatro Sanatçısı Betül Arım’ın sahnelediği “Dışarıda Hiçbir Şey Var”  oyunu  izlenirken, kampın 3.günü  Anıtkabir ziyareti ile son buldu.