Haberler | ANGİKAD’IN YENİ YÖNETİMİNDEN ANITKABİR ZİYARETİ

ANGİKAD’IN YENİ YÖNETİMİNDEN ANITKABİR ZİYARETİ

16/04/2021
ANGİKAD’IN YENİ YÖNETİMİNDEN ANITKABİR ZİYARETİ

ANGİKAD Girişimci İş Kadınları Derneği, yeni dönemde faaliyet gösterecek Yönetim Kurulu ve üyeleri ile birlikte Anıtkabir’e bir ziyaret gerçekleştirdi.

ANGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Hande Öztürk ve beraberindeki heyet, Ata’nın huzurunda; cumhuriyet değerlerine ve kadın haklarına sahip çıkma sözü verdi.

Avluda başlayan tören, Başkan Hande Öztürk’ün önderliğinde  Ata’nın huzuruna çıkılarak mozoleye çelenk bırakılması ile devam etti. Saygı duruşunun ardından heyet, Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti.

Başkan Öztürk, Anıtkabir Özel Defteri'ne şunları yazdı:

‘’Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk,

ANGİKAD Girişimci İş Kadınları Derneği olarak, yönetim kurulumuz ve üyelerimizle birlikte manevi huzurunda olmanın huzur ve heyecanı içerisindeyim.

İlke ve inkılaplarınla büyümüş, laik ve çağdaş girişimci iş kadınları olarak inanılmaz vizyonunla bizlere armağan ettiğin cumhuriyet  devrimlerinin izinde olacağız. Açtığın yolu, sözlerinle aydınlatarak siyasi, ekonomik, kültürel hayatın içinde koşarak ilerlemeye devam edeceğiz.

Aziz hatıran önünde Türk kadınları olarak ‘’En Değerli Eserin Türkiye Cumhuriyeti’ni’’ her zaman ileriye taşımak için tüm enerjimizle çalışmaya, hizmet etmeye ve üretmeye söz veriyoruz.

ANGİKAD Girişimci İş Kadınları Derneği üyeleri adına size şükranlarımı sunuyor ve her zaman özlemle anıyorum.

Ruhun şad olsun.’’

Tören, Başkan Hande Öztürk’ün Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalamasının ve günün anısına toplu fotoğraf çektirilmesinin ardından sona erdi.