Haberler | Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Arif Şayık Ziyareti

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Arif Şayık Ziyareti

14/11/2018
Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Arif Şayık Ziyareti

ANGİKAD Başkanı Sn. Aysu Yavuz, ANGİKAD Başkan Yardımcısı Sn. Züleyha Özcan, ANGİKAD Üyesi Sn. Fatma Hikmet Barutcu tarafından yapılan ziyarete Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü Ekonomik Statü Daire Başkan Vekili Sn. Güler Özdoğan, Uzman Sn. Özgün Beggi ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Kadın Hizmetlerinden Sorumlu İl Müdür Yardımcısı Sn. Samiye Korkmaz da eşlik etmiştir.

Ziyaret süresince  girişimcilik eko sistemimizin temel aktörlerinden olan kadınlarımızın  girişimcilik  kapasitesinin geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanmasına yönelik yeni bir model  üzerinde yoğun bir görüş alış-verişinde bulunulmuştur.

Kamu-üniversite-sanayi işbirliği esas alınarak  geliştirilmesi düşünülen  ve daha sonra diğer illerde de yaygınlaştırılması hedeflenen bu yeni organizasyon modeline göstermiş olduğu olumlu yaklaşımları nedeniyle AKA Genel Sekreteri Sn. Arif Şayık'a ve desteklerinden dolayı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na teşekkür ederiz.