Haberler | TÜRKONFED 22. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi

TÜRKONFED 22. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi

16-17/11/2018
TÜRKONFED 22. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi

Doğu Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu DASİFED’in ev sahipliğinde “Güçlü İşletmeler-Güçlü Ekonomi” teması ile düzenlenen Türkonfed 22. Girişim ve İş Dünyası Zirvesi 16-17 Kasım 2018 tarihlerinde Hatay’da gerçekleştirildi. ANGİKAD’ı temsilen Başkan Yardımcısı Züleyha Özcan bu zirveye katılım sağladı.

Türkonfed Başkanı Orhan Turan açılış konuşmasında, göreve geldiklerinden beri “5K” vizyonu ile çizdikleri yol haritasından bahsetti. Kurumsallaşma, KOBİ, Küreselleşme, Kapsayıcılık ve Kadın ana başlıkları ile ifade edilen “5K” vizyonu sayesinde ilk etapta TÜRKONFED yönetiminde kadın temsilini %100 oranında arttırarak yönetim kadrosundakini kadın temsil oranını %23’e çıkardıklarını ama bununla yetinmeyip oranları daha da fazla arttırmak için çalışmaya devam edeceklerini bildirdi. Amaçlarının “Güçlü kadın, güçlü toplum, güçlü KOBİ, güçlü ekonomi, güçlü demokrasi ve Güçlü bir Türkiye” hedefi ile ilerlemek olduğunu kaydeden Orhan Turan bu konuda hem TÜRKONFED kapsamındaki federasyon ve diğer tüm derneklerden de katkı ve destek istedi.

Değerli konuk ve konuşmacıların yer aldığı zirve Türkiye’de mevcut Federasyon ve onlara bağlı derneklerin yoğun katılımı ve ilgisi ile sona erdi.